Anders Aspaas er vår nye Administrasjonsansvarlig

I vår etterlyste vi en organisatorisk bauta, og fant Anders! Han har jobbet i både Netlife og Confrere, og skal nå strukturere og forbedre administrasjonsoppgavene i Grafill. Og vi er trygge på at vi er kommet i de beste hender.

Anders Aspaas er ny Administrasjonsansvarlig i Grafill (foto Eva Boldermo Bergan).

Anders Aspaas er ny Administrasjonsansvarlig i Grafill (foto Eva Boldermo Bergan).

Med Anders sitt naturtalent for digitalisering, effektivisering og nytenkning, vil vi bli enda bedre på å serve medlemmer, tillitsvalgte og design- og illustrasjonsfagene i Norge.

Vi var på jakt etter en person med solid erfaring innen administrasjon eller prosjektledelse, en som er strukturert av natur og elsker å skape orden der andre ser kaos, og gjerne med en lidenskap for design og innovasjon. Og vi var så heldig at riktig person søkte jobben!

Anders Aspaas (39) har jobbet mange år i designbransjen, og som administrasjonssjef i design- og teknologibyrået Netlife har han verdifull erfaring og et bredt nedslagsfelt på alt av administrativt arbeid. En kombinasjon av øye for detaljer, gode arbeidsmetoder og rutiner gjør at han har stålkontroll i systemer og regneark. Anders har også en stor fascinasjon for design, UX og teknologi og dermed en god forståelse av bransjen og Grafills arbeidsområder.

Anders vil være et hyggelig kontaktpunkt for medlemmer og tillitsvalgte og besøkende i Grafills hus. Han vil også holde i regnskapsrutiner, IT-support og andre administrative oppgaver.

Ønsker du å komme i kontakt med vår nye administrasjonsansvarlig, treffer du han på anders@grafill.no.

Velkommen til oss, Anders!