Fra daglig leder


Hei alle sammen.

Når du nå har funnet fram hit, så håper jeg du er fornøyd med det du ser og opplever. Vi i Grafill har jo et ekstremt kresent publikum, og bare det beste bør være godt nok for oss. Etter min oppfatning har designbyrået Bleed gjort en fantastisk jobb så langt med våre nettsider. Mer utvikling og innhold kommer, og det blir en kontnuerlig utvikling – så følg med.

Som dere også vil oppleve på denne nettsiden, så er våre lokaler fantastiske! R21 er allerede i ferd med å bli det naturlige samlingsstedet for utøverne som vi håpet det skulle bli. Etter innflytting i august i fjor har vi rukket å huse mange møter, worshops, filmvisninger, magasinlanseringer, avgangsutstillinger, fester, boklanseringer og en fotoshoot. Om ikke lenge vil vi til og med oppleve en Kongelig utmerkelse til Bruno Oldani i R21. Og progammet fremover er tettpakket, allsidig, spennende og ambisiøst. Jeg håper dere alle forstår at vi gjennom lokalene våre klarer å få mange nye venner, samtidig som vi synliggjør fagene våre og dets betydning. Meld fra hvis dere har et spennende prosjekt og dere mangler lokale. Vi har noen luker på høsten som godt kan fylles.

Tilslutt vil jeg oppfordre dere alle til å melde dere på Visuelt. Jeg vet at seminaret og workshopene blir meget bra i år. Festen og prisutdelingen på Folketeateret i fjor ble så bra det kunne få blitt, og vi foventer like mange blide fjes og fornøyde festdeltagere i år. Så meld deg på bransjens største arrangement.

Vi sees!