Iwa Reiersen har begynt i ny jobb hos Music Norway

Iwa er utdannet kunsthistoriker og kom fra Tegnerforbundet til Grafill i 2016. Etter åtte år går hennes ferd i organisasjonslivet videre og vi ønsker henne riktig lykke til i musikkbransjen!

Iwa Reiersen har gått fra Grafill til Music Norway, her fra en utstillingsåpning i Grafills hus (foto Alex Asensi).

Iwa Reiersen har gått fra Grafill til Music Norway, her fra en utstillingsåpning i Grafills hus (foto Alex Asensi).

Iwa har vært fast ansatt i Grafill siden 2017. Hun har vært et kjent og kjært kontaktpunkt for medlemmer rundt alt om medlemskap og medlemsfordeler i en årrekke.  I tillegg har hun administrert Grafills leilighet på Vulkan og atelieropphold i Grez-sur-Loing, Frankrike. Mange andre har blitt kjent med Iwa som kurator for organisasjonens stipendutstillinger eller i forbindelse med Årets tegneserie, Oslo Comics Expo og Young Lions.

Som prosjektleder har Iwa hatt ansvar for Årets vakreste bøker i mange år. Vi burde skjønt at vi en dag kunne miste henne til musikkbransjen. Ikke bare jobbet hun som DJ på si, men når hun kuraterte utstillinger for Oslo Business Region så var det konsertplakater som ble utstilt. I tillegg skreddersydde hun spilleliste til hver enkelt bokvinner som skulle opp på scenen under Årets vakreste bøker. Det er alltid gøy når noen går videre til en jobb man skjønner at de har drømt om. Lykke til, Iwa!

Medlemmer som vanligvis har kontaktet Iwa kan nå kontakte grafill@grafill.no