Medlemsfordel: Rabatt på workshop med Oobah Butler under Y Oslo

Det er en superkraft du allerede har som kan ruste deg for fremtiden: Kreativitet! KI kan aldri erstatte de skarpe ideene og de unike løsningene som bare kommer fra mennesker som deg. Y Oslo inviterer til workshopen «How creativity can save us from AI» med Oobah Butler, 28. oktober.

Foto Y Oslo.

Foto Y Oslo.

Kunstig intelligens er ikke lenger science fiction – den er allerede her, og den forandrer alt fra hvordan vi jobber til hvordan vi lever. Institusjoner og kreative bransjer merker bølgen, og mange frykter at KI skal ta over jobbene våre. Faktisk har Goldman Sachs anslått at 300 millioner jobber globalt kan forsvinne, inkludert i designbransjen. Skremmende, ikke sant? Så hvordan kan du beskytte deg mot denne bølgen?

Bli med på workshop med Oobah Butler og styrk kreativiteten din. Her vil du lære hvordan du effektiviserer idéprosessen, finner gull blant idéene dine, og får dem til å skinne så sterkt at sjefene dine jubler, kollegene applauderer, og publikum blir hekta. Kort sagt: Du lærer å tenke stort, gjennomføre smart, og la kreativiteten være ditt hemmelige våpen i en KI-verden.

Dette blir ingen kjedelig workshop – tvert imot, her får du lære fra en fyr som vet hvordan man lager magi med lite, og som alltid har en skje humor med i miksen!

Oobah Butlers hjerne er skrudd sammen på en… annerledes måte. Uten å kunne skilte med formelle kvalifikasjoner har han likevel klart å gjøre det umulige – gang på gang – med nesten ingenting, bortsett fra en stor dose humor og kreativ galskap. Ta for eksempel da han avslørte at TripAdvisor kanskje ikke var helt til å stole på. Hva gjorde han? Jo, han forvandlet hageskuret sitt til TripAdvisors nr. 1-restaurant, og satte hele verden på hodet! Den mediestormen ble til en dokumentar med over 100 millioner visninger. 

Pris: 2500 kroner + mva
Grafill sine medlemmer får den til 1500 kroner + mva - bruk kode GRAFILL
Det er inkl. mat og drikke

Dato: 28. oktober
Tid: 17.00–20.30
Språk: Engelsk
Hvor: Hos Netlife på Youngstorget i Oslo

www.y-oslo.com/workshop/how...

www.y-oslo.com/tickets-y-wo...